Skip to content Skip to footer

Groundnuts

Groundnuts are thought to have originated in South America, where they thrive in tropical and subtropical climates. The name “groundnut” is misleading, because it is not botanically a nut, but rather a legume. The edible seeds of a peanut plant start above ground but mature underground; thus peanuts are also known as groundnuts.

In the United States, peanuts were considered a regional food of the South until after the Civil War, when technological advancements resulted in an increased demand for peanut oil, peanut butter, roasted and salted peanuts, and confections. In addition, the noted scientist George Washington Carver identified numerous manufactured nonfood uses for the peanut and plant parts and encouraged plantings of peanuts as a rotational crop for cotton production, which expanded acreage in the early 1900s.

يُعتقد أن الفول السوداني قد نشأ في أمريكا الجنوبية ، حيث يزدهر في المناخات الاستوائية وشبه الاستوائية. اسم “الفول السوداني” مضلل ، لأنه ليس جوزة نباتية ، بل من البقوليات. تبدأ بذور نبات الفول السوداني الصالحة للأكل فوق سطح الأرض ولكنها تنضج تحت الأرض ؛ وهكذا يُعرف الفول السوداني أيضًا باسم الفول السوداني.

في الولايات المتحدة ، كان الفول السوداني يُعتبر غذاءًا إقليميًا للجنوب حتى بعد الحرب الأهلية ، عندما أدت التطورات التكنولوجية إلى زيادة الطلب على زيت الفول السوداني وزبدة الفول السوداني والفول السوداني المحمص والمملح والحلويات. بالإضافة إلى ذلك ، حدد العالم الشهير جورج واشنطن كارفر العديد من الاستخدامات غير الغذائية المصنعة للفول السوداني وأجزاء النبات وشجع زراعة الفول السوداني كمحصول تناوب لإنتاج القطن ، مما أدى إلى توسيع المساحات في أوائل القرن العشرين.
1 - Weight loss فقدان الوزن

Groundnuts have been widely studied with regard to weight maintenance. Despite being high in fat and calories, groundnuts do not appear to contribute to weight gain. A healthy women suggested that when other sources of fat in a low-fat diet were replaced with peanuts.

They reduce food intake by promoting fullness to a greater extent than other common snacks, such as rice cakes. When whole peanuts are not chewed well enough, a portion of them may pass through your digestive system without being absorbed. The high content of protein and monounsaturated fat in peanuts may increase calorie burning.

تمت دراسة الفول السوداني على نطاق واسع فيما يتعلق بالحفاظ على الوزن. على الرغم من احتوائه على نسبة عالية من الدهون والسعرات الحرارية ، لا يبدو أن الفول السوداني يساهم في زيادة الوزن. اقترحت امرأة تتمتع بصحة جيدة أنه عندما تم استبدال مصادر الدهون الأخرى في نظام غذائي منخفض الدهون بالفول السوداني.

إنها تقلل من تناول الطعام من خلال تعزيز الشبع إلى حد أكبر من الوجبات الخفيفة الشائعة الأخرى ، مثل كعك الأرز. عندما لا يتم مضغ الفول السوداني الكامل جيدًا بما فيه الكفاية ، فقد يمر جزء منه عبر الجهاز الهضمي دون أن يتم امتصاصه. قد يؤدي ارتفاع نسبة البروتين والدهون الأحادية غير المشبعة في الفول السوداني إلى زيادة حرق السعرات الحرارية.

2 - Heart health صحة القلب

Heart disease is one of the leading causes of death worldwide. Observational studies indicate that eating peanuts, as well as other types of nuts, may protect against heart disease.

Peanuts contain a number of heart-healthy nutrients. These include magnesium, niacin, copper, oleic acid, and multiple antioxidants, such as resveratrol.

أمراض القلب هي أحد الأسباب الرئيسية للوفاة في جميع أنحاء العالم. تشير الدراسات القائمة على الملاحظة إلى أن تناول الفول السوداني ، بالإضافة إلى أنواع أخرى من المكسرات ، قد يقي من أمراض القلب.

يحتوي الفول السوداني على عدد من العناصر الغذائية الصحية للقلب. وتشمل هذه المغنيسيوم والنياسين والنحاس وحمض الأوليك ومضادات الأكسدة المتعددة ، مثل ريسفيراترول.

7
8
11
10
9
1
7