Skip to content Skip to footer

Soyabeans

They’re the largest global protein crop and the most efficient source of protein per hectare. Soya beans are used to make a variety of vegetarian food such as tofu, miso, edamame, tempeh and soy milk. The vast majority of the soya bean crops are crushed, which results in soybean oil and soya flour.

Soya is also used to enrich the protein level in other foods. In fact, most commercially produced beef, fish, chicken, egg and dairy products contain soya, according to the World Wildlife Foundation (WWF). Europeans consume an average of 61 kilograms of soy per year, the WWF says. Still, soymeal is primarily used for animal feed, and 80% of the world’s soybean crop is fed to livestock.

إنها أكبر محصول بروتيني عالمي وأكثر مصادر البروتين كفاءة لكل هكتار. تستخدم حبوب الصويا في صنع مجموعة متنوعة من الأطعمة النباتية مثل التوفو والميسو والإدامامي والتيمبيه وحليب الصويا. يتم سحق الغالبية العظمى من محاصيل فول الصويا ، مما ينتج عنه زيت فول الصويا ودقيق الصويا.

يستخدم فول الصويا أيضًا لإثراء مستوى البروتين في الأطعمة الأخرى. في الواقع ، تحتوي معظم منتجات لحوم البقر والأسماك والدجاج والبيض ومنتجات الألبان التجارية على فول الصويا ، وفقًا لمؤسسة الحياة البرية العالمية (WWF). يقول الصندوق العالمي للطبيعة إن الأوروبيين يستهلكون 61 كيلوجرامًا من فول الصويا في المتوسط سنويًا. ومع ذلك ، يتم استخدام دقيق الصويا في المقام الأول لتغذية الحيوانات ، ويتم تغذية 80٪ من محصول فول الصويا في العالم للماشية.

2 - Copy
3 - Copy
4 - Copy
12 - Copy
7 - Copy
6 - Copy
5 - Copy
11 - Copy
10 - Copy
9 - Copy